Tahniah! Kerana Anda Berminat Menjadi Sebahagian Dari Team H-Focus

PENCARIAN STOKIS AGEN DAN DROPSHIP DIPERLUKAN SEGERA.
Jom sertai kami sebagai Pengedar SAH H-Focus
Hadiah RM100 + Hadiah-hadiah lain untuk sales paling tinggi setiap bulan

Apa Tunggu Lagi
Jom Sertai Kami Hari Ini (15/12/2017)


Kelebihan menjadi agen dan stokis H-Focus :

– Berurusan terus dengan HQ.
– Peningkatan permintaaan bagi produk kesihatan di kalangan rakyat Malaysia.
– Margin Keuntungan yg tinggi. $$
– Agen yang berjaya mengumpul hasil jualan terbanyak setiap tahun dan setiap bulan akan mendapat hadiah misteri.
– HQ akan mempromosikan bagi pihak stokis dan agen
– berniaga sambil membantu rakan dan ahli keluarga.
– Feedback positif dari setiap pelanggan dan agen dropship kami.
– 0% risiko kerosakan produk yg dihantar di tanggung oleh kami. (bagi dropship)

SAYA HANYA MENCARI YANG BENAR-BENAR SERIUS SAHAJA. YG BERMINAT AKAN DIMASUKKAN KE DALAM GROUP DROPSHIP WHATSAPP. SESIAPA YANG TAKUT2 PHONE HANG TIDAK DIALU-ALUKAN.

Bagaimana nak join agen, dropship atau stokis H-Focus?


SMS/Whatsapp, Taip kod “AGEN” Ataupun “STOKIS” dan hantar ke

+6016-361 2110


Hai, nama saya Wadi. Saya nak bantu anda menjadi sebahagian dari kami. Lebih mudah sekiranya kita dapat berurusan melalui Whatsapp.




Jangan Beli Selagi Anda Belum Baca Ni!


Smart Gel ini merupakan produk pencair lemak degil di dalam badan yang diformulasikan dalam bentuk Gel yang serap air dan tidak melekit. Ianya sesuai untuk mereka yang ingin mengurangkan berat badan, mendapatkan bentuk badan yang ideal dan tampil lebih cantik / segak, menawan dan menambah keyakinan diri anda.
Produk Smart Gel telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Jadi para pengguna boleh menggunakan produk Smart Gel ini dengan yakin dan selamat. Kajian dan fakta telah menunjukkan bahawa produk untuk kegunaan luaran adalah lebih selamat berbanding dengan produk-produk makanan atau minuman. Nombor rujukan KKM untuk Smart Gel: NOT150602355K.
Produk Smart Gel ini menggunakan elemen Aqua dan Menthol, maka ianya tidak panas. Malah, ianya memberi rasa sejuk, berangin dan nyaman pada si pemakai dan ianya mudah serap, mudah dicuci dengan air.
Rasa nyaman dan sejuk ini membuatkan produk Smart Gel begitu istimewa dan ramai pengguna yang beralih kepada Smart Gel kerana ianya tidak panas seperti produk lain.
Cara pakai mudah sahaja.. sapu smart gel ni sekarang-kurangnya 2 kali sehari. 1 kali waktu pagi selepas mandi dan 1 kali waktu malam sebelum tidur. Nak sapu banyak kali pun boleh takde kesan sampingan.
Pantang tu takdelah sangat cuma kalau boleh cuba kawal pemakanan jgn makan benda² terlalu berminyak, berlemak semua ni tak bagus utk kesihatan. Kalau dpt buat senaman ringan hari2 lagi bagus. Tu je.
Kesan keatas setiap individu mungkin berbeza, cepat atau lambat. Apa yang penting, Smart Gel perlu digunakan secara konsisten untuk mendapatkan kesan yang terbaik. Kita selalu menitikberatkan kesan yg kekal, itu lebih penting. Ada jugak customer kita sblm ni berat badan turun lepas 2 minggu saiz seluar jadi longgar.. yg hilang selulit dlm seminggu pun ada. Cuma jgn percaya cakap saya, better u try sendiri utk alami sendiri kesan terbaik Smart Gel ni
So far boleh dikatakan kesan sampingan Smart Gel ini sangat minimum. Belum ada feedback kesan alahan atau kesan-kesan negatif terhadap pemakai. Lemak yang dibakar akan dibuang secara natural melalui air besar dan kecil.
Kelebihan smart gel ni, dia sejuk.. tak macam gel kurus yg lain.. jadi boleh sapu di mana2 bahagian termasuk muka/pipi dan bawah dagu
Smart gel ni sesuai digunakan lelaki dan perempuan. Kalau ada masalah kulit sensitif pun boleh pakai sbb gel ni sejuk, tak rosakkan kulit. Kanak2 pun boleh.. perempuan mengandung, menyusu bayi atau tgh period pun boleh juga. Produk ni bagus juga utk legakan sakit senggugut, sendi2 dan otot.
Yang tak sesuai ialah.. jgn sapu pada bayi, jangan sapu pada luka, dan jangan sapu ke mata.

Registered with SSM – D BEST SECRETS GLOBAL (NS0175384-W) . All Rights Reserved.