Hanya untuk 200 orang pertama yang sedang membaca ayat ini (Ya, anda),
kami mahu berikan tawaran terhad

Tawaran Terhad untuk Hari Ini (25/04/2018) sahaja!

BONUS #1: Harga Promo TERBAIK

Harga asal sebotol HFOCUS ialah RM200 + RM10 (poslaju). Tapi jangan risau. Jangan BELI dengan harga ni sebab kami nak bagi harga promo. Nak lagi jimat? Anda ambil lah set Super Jimat. 🙂


1 Botol

Set Percubaan


RM210

RM 100

SAHAJA


  • 100 Biji Tablet
  • Penggunaan Utk 2 Bulan
  • Jimat RM120

2 Botol

Set Terbaik


RM420

RM 180

SAHAJA


  • 100 Biji Tablet x 2
  • Penggunaan Utk 4 Bulan
  • Jimat RM250

3 Botol

Set Super Jimat


RM630

RM 260

SAHAJA


  • 100 Biji Tablet x 3
  • Penggunaan Utk 6 Bulan
  • Jimat RM370
  • Jaminan Pulangan Wang

5 Botol

Set Sayang Anak


RM1050

RM 400

SAHAJA


  • 100 Biji Tablet x 5
  • Penggunaan Utk 10 Bulan
  • Jimat RM650
  • Jaminan Pulangan Wang

BONUS #2: Jaminan Wang Dikembalikan

InsyaAllah produk H-Focus ini akan berkesan merawat masalah yang anak anda hadapi sekarang. Oleh itu, jika anda membuat tempahan sekarang maka anda akan dilindungi dengan Jaminan Pulangan Wang bersyarat :-

Wajib beli Set 3 botol (Set Super Jimat) dan keatas
Untuk kesan yang terbaik, peruntukan 2 botol HFocus untuk 1 Orang Anak yaa..
(Utk kesan Yang Optimum, paling bagus peruntukan 1 orang anak 2 botol keatas)

Andainya produk H-Focus ini sedikit pun tidak memberikan kesan pada anak anda, Maka saya tidak layak pegang duit anda. Anda hanya perlu berikan nombor akaun ke nombor telefon yang kami sediakan, dan kami akan pulangkan kembali duit anda.

Tawaran ini sah selepas anda lakukan pembelian H-Focus Bermula hari ini.. *T&S

Tiada Risiko Jika Tidak Berkesan.


BONUS #3: Postage Percuma Ke-Seluruh Malaysia

Untuk promosi ini juga, kami memberikan anda postage percuma ke seluruh Malaysia. Termasuk Sabah dan Sarawak. Kos postage bernilai RM10 sebotol. Maknanya anda sudah jimat RM10 disitu. Itu kalau beli satu botol. Kalau beli 2? 3? 4botol? Berganda-ganda anda jimat untuk postage.

Penghantaran barang mengambil masa 1 ke 3 hari berkerja untuk Semenanjung, 2-5 hari ke Sabah Sarawak Labuan.

Postage FREE Ye!


Jangan Beli Selagi Anda Belum Baca Ni!


Smart Gel ini merupakan produk pencair lemak degil di dalam badan yang diformulasikan dalam bentuk Gel yang serap air dan tidak melekit. Ianya sesuai untuk mereka yang ingin mengurangkan berat badan, mendapatkan bentuk badan yang ideal dan tampil lebih cantik / segak, menawan dan menambah keyakinan diri anda.
Produk Smart Gel telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Jadi para pengguna boleh menggunakan produk Smart Gel ini dengan yakin dan selamat. Kajian dan fakta telah menunjukkan bahawa produk untuk kegunaan luaran adalah lebih selamat berbanding dengan produk-produk makanan atau minuman. Nombor rujukan KKM untuk Smart Gel: NOT150602355K.
Produk Smart Gel ini menggunakan elemen Aqua dan Menthol, maka ianya tidak panas. Malah, ianya memberi rasa sejuk, berangin dan nyaman pada si pemakai dan ianya mudah serap, mudah dicuci dengan air.
Rasa nyaman dan sejuk ini membuatkan produk Smart Gel begitu istimewa dan ramai pengguna yang beralih kepada Smart Gel kerana ianya tidak panas seperti produk lain.
Cara pakai mudah sahaja.. sapu smart gel ni sekarang-kurangnya 2 kali sehari. 1 kali waktu pagi selepas mandi dan 1 kali waktu malam sebelum tidur. Nak sapu banyak kali pun boleh takde kesan sampingan.
Pantang tu takdelah sangat cuma kalau boleh cuba kawal pemakanan jgn makan benda² terlalu berminyak, berlemak semua ni tak bagus utk kesihatan. Kalau dpt buat senaman ringan hari2 lagi bagus. Tu je.
Kesan keatas setiap individu mungkin berbeza, cepat atau lambat. Apa yang penting, Smart Gel perlu digunakan secara konsisten untuk mendapatkan kesan yang terbaik. Kita selalu menitikberatkan kesan yg kekal, itu lebih penting. Ada jugak customer kita sblm ni berat badan turun lepas 2 minggu saiz seluar jadi longgar.. yg hilang selulit dlm seminggu pun ada. Cuma jgn percaya cakap saya, better u try sendiri utk alami sendiri kesan terbaik Smart Gel ni
So far boleh dikatakan kesan sampingan Smart Gel ini sangat minimum. Belum ada feedback kesan alahan atau kesan-kesan negatif terhadap pemakai. Lemak yang dibakar akan dibuang secara natural melalui air besar dan kecil.
Kelebihan smart gel ni, dia sejuk.. tak macam gel kurus yg lain.. jadi boleh sapu di mana2 bahagian termasuk muka/pipi dan bawah dagu
Smart gel ni sesuai digunakan lelaki dan perempuan. Kalau ada masalah kulit sensitif pun boleh pakai sbb gel ni sejuk, tak rosakkan kulit. Kanak2 pun boleh.. perempuan mengandung, menyusu bayi atau tgh period pun boleh juga. Produk ni bagus juga utk legakan sakit senggugut, sendi2 dan otot.
Yang tak sesuai ialah.. jgn sapu pada bayi, jangan sapu pada luka, dan jangan sapu ke mata.

Ya, Saya berminat nak dapatkan tawaran harga promosi

+ tawaran jaminan wang dikembalikan
+ tawaran FREE postage ini untuk anak saya.

Pembelian Terus Melalui Shopee:

Jika anda ada sebarang masalah boleh Whatsapp kami:-

p/s: Butang ini untuk pengguna mobile sahaja.

Jika anda tidak berjaya menembusi talian whatsapp di atas, sila call/sms kami ditalian :-

+6016-361 2110

MASWADI AZIZ– PENGURUS PEMASARAN H-FOCUS


Update: Updated 25/04/2018, Stock cuma tinggal 35 unit sahaja lagi.
Dapatkan sekarang sebelum orang lain ambil.


Registered with SSM – D BEST SECRETS GLOBAL (NS0175384-W). All Rights Reserved.